neděle 5. února 2017

Neděle

Máte doma nějakou klasickou víkendovou snídani? 
My ano, rádi si dáváme vánočku :-)

Pak se dcera s taťkou vrhla na další pokusy. Od vánoc kdy dostala knížku pokusů je to u nás občas jak v chemické laboratoři :-)
Dnes zkoumali co udělají kvasnice ve studeném, teplém a horkém mléce + když mají mléko osolené, oslazené ...a co já vím co ještě...


 ...potom už se začalo pracovat na nedělním obědě. Dcera se vším pomáhala a potom prohlásila, že to byl nejlepší oběd co kdy jedla :-)

 Dokonce u nás dnes chvilkami svítilo i sluníčko. Snad bude už svítit častěji, protože jsem se vrhla na další jarní dekorace :-)

Krásný týden :-)
Jana

2 komentáře:

  1. Janičko, vánočka s máslem a džemem je přímo k nakousnutí, hned bych kousek ochutnala. Sladké to já můžu... :-) Ačkoliv neděle přímo vybízí k sladkému nedělání, vyspávání a lenošení, my často vyrážíme na různé výlety nebo za sportem, tudíž snídani většinou jíme za pochodu. :-)
    Tvé jarní dekorace jsou nádherné, úplně na mně z těch fotek jaro dýchlo! Těším se na další tvé jarní tvoření, ráda se nechám inspirovat. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásnou neděli :-) my momentálně moc nevýletujeme, ale už si pomalu sepisujeme seznam kam vyrazíme až vyrazíme :-)Krásný týden Jana

      Vymazat